За мен

Казвам се Станка Попова и съм от Варна.

Имам съпруг и две прекрасни деца – Виктор, на 20г., страхотен млад мъж вече студент по Право във Варненския Свободен Университет, и Деница, на 16г. –  слънчево, усмихнато момиче. Моето сърце. За съжаление е с диагноза Аутизъм, което доведе до невъзможността да ходя на работа и да се чувствам пълноценна.

Историята на Deny Cups Към магазина

Как започна всичко?

С полимерна глина работя от 2019г. Всичко се случи случайно, след търсене на подарък за моят стоматолог. Поръчах ръчно изработена чаша с полимерна глина и останах възхитена от изработката! През годините, стояща безработна у дома, съм създала много неща с ръцете си и ръчната изработка винаги ми е била хоби. Веднага ми мина през ума да опитам. 

Поръчах няколко пакетчета глина и седнах да опитам. Беше октомври и реших темата да бъде Коледа. Направих няколко чаши, които после подарих на приятелите си – всички бяха очаровани от резултата!

Моето развитие

Месец по късно създадох страницата във Фейсбук Deny Cups handmade, за да мога да показвам работата си в нея.

Година по късно вече имах свой кът за работа у дома и всички инструменти, които са необходими за работа с полимерна глина. 

Исках да се развивам и да правя все по сложни декорации, заради което преминах през десетки курсове. Подобрих значително моята работа и дори участвах в конкурс 🙂 Получих първа награда в категорията. 

И ето ме днес! Декорацията от полимерна глина вече е не хоби, а професия за мен и Deny Cups handmade не е просто страница във фейсбук, а моето възкресение и малък бизнес които ми носи много радост и удовлетворение.

?

!

Една реализирана мечта!

Щастлива съм, че ще искача още една стълбичка с онлайн магазина, който ще ми позволи да се разгърна и да продължа да се развивам!

Благодаря на всички, които помогнаха моята мечта да се превърне в реалност и с днешна дата да съм горда с работата си!

Към магазина